Despre noi

Aveti un moment pe care vreti sa-l pastrati ca amintire pentru toata viata?

Atunci ati ajuns in locul potrivit, pentru ca noi putem face posibila dorinta dumneavoastra, prin serviciile foto-video profesionale pe care le oferim.

Daca doriti ca evenimentul dumneavoastra – botezul, cununia, nunta, o zi de nastere sau un majorat – sa fie transpus in poze si filmari de neuitat si sa aiba parte de maxima atentie, alegeti echipa noastra, pentru ca este formata din profesionisti tineri si dinamici, cu o experienta indelungata in domeniul artistic.

Scopul nostru este de a pastra vie amintirea fiecarui moment, fiecarei emotii, fiecarui gest, precum si a celor mai frumoase clipe din viata dumneavoastra pentru ca “Noi suntem amintirea ta“.

Activitatea nostra se desfasoara in principal in Craiova, insa ne putem deplasa fara nici o problema si in localitatile din judetul Dolj si din imprejurimi.

Pentru a va convinge sa ne contactati, va rugam sa tineti cont ca: “Fotografia este ceea ce vei strange in brate la batranete“, indiferent ca este o fotografie de nunta, fotografie de botez, sau portret.